020-2613497

Bestel uw refurbished iPhone in amsterdam

Bestel uw refurbished iPhone in Amsterdam

Is uw huidige telefoon dringend aan vervanging toe, maar wilt u niet de hoofdprijs voor een nieuw toestel betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone in Amsterdam bij Planet Refurbished. Wij hebben een ruim assortiment van refurbished telefoons waar u een hoop geld op kunt besparen. Een refurbished iPhone in Amsterdam is een gereviseerde telefoon die wij grondig onderzoeken wanneer wij deze ontvangen. Wij voorzien ieder toestel van een nieuwe batterij en behuizing en een nieuw scherm. U hoeft dus niet bang te zijn dat de batterij het niet meer goed doet of dat er krassen of andere beschadigingen op de telefoon zitten. Bij ieder toestel krijgt u twee jaar garantie en een nieuwe kabel en lader meegeleverd.

Bekijk al onze modellen

Refurbished iPhone in Amsterdam; de voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor een refurbished iPhone in Amsterdam. De prijs is er natuurlijk één van. Een toestel op onze website is een stuk goedkoper dan een geheel nieuw apparaat. Er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een refurbished telefoon. Bent u bijvoorbeeld zeer tevreden over een ouder model van Apple en is deze nieuw niet meer verkrijgen? Dan is de refurbished optie de juiste weg voor u. Bent u begaan met het milieu en vindt u het zonde om een nieuw apparaat te kopen? Met een refurbished iPhone bespaart u de CO2 die anders vrij zou komen bij het maken van een nieuwe telefoon. Bovendien maken we slim gebruik van recycling.

Plaats snel uw bestelling

Het plaatsen van een bestelling voor de refurbished iPhone in Amsterdam van uw keuze is zeer eenvoudig. U maakt een keuze uit ons ruime assortiment. Voeg het toestel toe aan uw winkelmandje en rond hier uw bestelling af. U vult uw gegevens en kiest voor één van de vele betalingsmogelijkheden. Het is niet nodig om een account aan te maken. Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, dan zorgen we ervoor dat het toestel de eerstvolgende werkdag bij u bezorgd wordt.

Heeft u vragen over één van onze modellen? Neem contact met ons op via 020-2613497 of via ons contactformulier. Wij staan u graag te woord!