020-2613497

iPhone 8 los toestel

iPhone 8 los toestel

21 Oktober, 2019 17:34

Twee varianten.

De iPhone 8 is als los toestel bij ons verkrijgbaar in twee varianten. Ten eerste natuurlijk de standaard uitvoering met 64 GB opslag. Ten tweede zou je kunnen kiezen voor de iPhone 8 Plus. Deze heeft maar liefst 256 GB opslag. Dit toestel werd eind 2017 geïntroduceerd als opvolger van de iPhone 7. In eerste instantie lijken de verschillen misschien niet zo groot, maar als je nauwkeuriger kijkt is deze upgrade toch echt de moeite waard. Er zijn drie significante verbeteringen. Zo heeft de iPhone 8 een glazen achterkant, een innovatief Retina-scherm en de snellere A11 Bionic chipset.

Drie keer voordeel voor jou met deze iPhone 8 los toestel.

Door de glazen achterkant is het nu mogelijk om het toestel draadloos op te laden, ook als je er een beschermhoesje om hebt gedaan. Het verbeterde Retina scherm van 4,7 inch toont dankzij de True Tone-technologie fantastische kleuren. Ook is het drukgevoeliger dan ooit. Dankzij 3D Touch kan het scherm drie niveaus registeren. Of je nu normaal tikt, zacht of stevig drukt, het toestel herkent je handeling en zal de daaraan gekoppelde actie feilloos uitvoeren.

Bovendien is de iPhone 8 voorzien van de snelle A11 Bionic-chipset, daardoor presteert het toestel niet alleen uitstekend, maar is ook nog eens tegelijkertijd zeer zuinig met energie. Je zult genoeg rekenkracht hebben voor de zwaarste apps en games. Die apps starten dan ook nog eens supersnel op. Wat je er ook mee doet; de iPhone 8 los toestel zal de energie zo verdelen dat je moeiteloos een hele dag bereikbaar blijft; niet onbelangrijk in onze mobiele maatschappij. Met een volle accu kun je kun je zo’n 14 a 15 uur vooruit, dus één keer opladen per dag is voldoende.

Geweldige prestaties.

Los van deze drie grote voordelen is een iPhone 8 los toestel in staat tot geweldige prestaties. Zo beschikt deze telefoon ook over een gevoelige vingerafdrukscanner in de homebutton. Dit is een prachtige uitvinding van Apple. Hiermee zijn niet alleen al je gegevens altijd veilig en privé, voor optimaal gebruiksgemak ontgrendel je jouw toestel ook nog eens in een handomdraai.
Als je besluit de iPhone 8 als los toestel aan te schaffen, zul je de beschikking hebben over een super lichtgevoelige 12 megapixel camera. Daarmee heb je de mogelijkheid om alles wat je gedurende de dag meemaakt direct prachtig vast te leggen. Je maakt op een eenvoudige manier de mooiste foto’s en kunt filmen in 4K of slowmotion.

Besturingssysteem.

De iPhone 8 werkt op het besturingssysteem iOS 11. Dit systeem van Apple is volledig geoptimaliseerd voor dit type. Daardoor heb je uiteraard toegang tot de vernieuwde App Store, waar je de leukste apps en games kunt downloaden.
Maak je geen zorgen over stof en waterbestendigheid. Want dankzij de IP67 certificering weet je zeker dat de iPhone 8 ook blijft werken als je in de regen loopt, of als het toestel onverhoopt met water in contact is geweest. Met andere woorden: Hij kan tegen een stootje. Dat is toch goed om te weten als je er de hele dag allerlei handelingen mee uitvoert en er van op aan moet kunnen dat de techniek je niet in de steek laat.

Welk iPhone 8 los toestel is de beste keuze voor jou?

Omdat je het geheugen van de iPhone niet uit kunt breiden is het wel belangrijk dat je van tevoren bepaalt welk type het meest geschikt is voor jou. Bedenk waarvoor en hoe je je nieuwe telefoon gaat gebruiken.
Als je bijvoorbeeld regelmatig muziek en films download, dan is de iPhone 8 plus met 256 GB de beste optie. Je zult voldoende mogelijkheden en capaciteit hebben om je kijkgedrag gedurende de dag te bevredigen.
Ben je meer een apper/beller, dan zal de standaard versie zeker voldoende zijn om in je behoeften te voorzien. Natuurlijk kun je ook hierop je favoriete apps installeren.

Extraatje: Opslag in iCloud.

Iedere Apple gebruiker krijgt, naast de opslag van het toestel gratis 5 GB ruimte in de iCloud cadeau. Deze ruimte zal zeker genoeg zijn om al je foto’s in op te slaan. Of bijvoorbeeld een back-up te maken voor allerlei andere belangrijke zaken. Voor een klein bedrag is er nog meer ruimte te reserveren. Het mag duidelijk zijn: Een iPhone 8 los toestel bezitter zal nooit om opslag verlegen zitten.

Wat is jouw voordeel?

Voor een nieuwe iPhone 8 betaal je nog steeds een pittige prijs. Kies je voor een refurbished iPhone 8 dan ben je ongeveer de helft goedkoper uit. Een refusbished toestel is zo goed als nieuw. Refurbished betekent namelijk dat het toestel volledig schoongemaakt, gecontroleerd en gerenoveerd is. Als er eventueel iets vervangen is, dan is dat uiteraard gebeurd met nieuwe, originele Apple onderdelen. Daarom krijg je altijd twee jaar garantie op een iPhone 8 los toestel.

Waarom zou je een refurbished iPhone 8 los toestel kopen?

We kunnen ons heel goed voorstellen, dat je je afvraagt wat, behalve de prijs, nog meer voordelen zijn van een iPhone 8 zonder abonnement.
Daarom hier de belangrijkste pluspunten op een rijtje:

Niet jarenlang vastzitten aan een duur abonnement.
Je bent gek op het Apple design, maar vindt de iPhone X te duur.
Wel de beste prestaties en technologie, maar je betaalt om allerlei redenen liever niet de hoofdprijs.
Je hebt nog een iPhone 5 of 6 en bent nu echt toe aan een modern toestel waarmee je alles kunt doen wat je zou willen.
Een gerenoveerde iPhone 8 is net zo goed of beter dan een nieuwe. Geen ‘maandagmorgen’ telefoon voor jou.
De hardware van dit toestel is vrijwel identiek aan die van de iPhone X.
Dankzij sim only kun je je eigen aanbieder en dus je eigen maandlast kiezen.
Omdat een refurbished toestel minder CO2-uitstoot oplevert werk je mee aan het behoud van onze aarde.

Tot slot.

Niet het allerbelangrijkste, maar wel leuk: Wij hebben de iPhone 8 voor jou in zwart, zilver of het chique goud. Kies wat je het mooiste vindt en neem alle voordelen op de koop toe. Een iPhone 8 los toestel is gegarandeerd de beste keuze. Een degelijk, up to date, op alle fronten toereikend, modern toestel, voor een hele mooie prijs.
Een iPhone 8 los toestel was niet eerder onder zulke mooie omstandigheden bereikbaar.

Waar wacht je nog op?

 

Bestel hem vandaag nog!

 

Nieuw in ons assortiment: iWatch >