085 4867 167

Refurbished iPad Mini 2

Refurbished iPad Mini 2

Met een refurbished iPad mini 2 profiteert u van alle voordelen van een nieuwe iPad mini 2, maar dan voor de allergoedkoopste prijs. Koop uw refurbished iPad mini 2 bij Planet Refurbished en profiteer van alle voordelen

 • Voor 17.00 besteld, morgen in huis
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
 • 2 jaar garantie op alle refurbished iPads
 • De goedkoopste iPads
 • Goed voor de portemonnee en beter voor het milieu 

Wordt verwacht
Wordt verwacht
Wordt verwacht
 • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending
 • Tot 2 jaar garantie

Waarom een refurbished iPad mini 2 kopen bij Planet Refurbished?

Planet Refurbished is een betrouwbare dealer in refurbished iPads. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de aankoop van een refurbished iPad mini 2, hebben wij naast onze webshop ook drie fysieke winkels. Deze winkels vindt u in Amsterdam, Hilversum en Amstelveen. Daarnaast bieden wij u een zeer goede service:

 • Bestel voor 17.00 uur en ontvang uw iPad mini 2 morgen al thuis
 • U kunt uw iPad mini 2 binnen 14 dagen gratis retourneren
 • U krijgt een jaar garantie op uw refurbished iPad mini 2

Bij de aankoop van een iPad mini 2 kunt u kiezen uit de kleuren spacegrijs en zilver. Daarnaast heeft u de keuze uit variaties met of zonder Cellular en een geheugen van 16GB, 32GB, 64GB of 128GB. Tevens verdelen wij de iPads in vier verschillende categorieën op basis van de staat:

 • A-Grade (lichte gebruikerssporen)

Wat is een refurbished iPad?

Als u een refurbished iPad heeft gekocht, profiteert u van alle voordelen van een nieuwe iPad, maar met veel voordeel. Van duur naar duurzaam. Een refurbished iPad is een tablet welke al een leven heeft gehad maar die compleet schoongemaakt en gerepareerd is. Dit zijn vaak iPads die naar de fabriek zijn gestuurd vanwege mankementen. In de fabriek worden deze iPads compleet nagekeken en worden alle defecte of beschadigde onderdelen vervangen. Een refurbished iPad wordt in het Nederlands ook wel een gereviseerde iPad genoemd.

Over de iPad mini 2

De Apple iPad Mini Retina is een compacte, lichte, maar toch snelle tablet van Apple. Met de mogelijkheden van een volwaardige iPad neem je deze tablet dankzij zijn gewicht (341 gram) en formaat (7.5mm dun) makkelijker mee voor onderweg. De Apple iPad Mini is onder andere voorzien van een haarscherp 7.9 inch Retina-display, A7-chip met 64-bits architectuur en iOS 7(altijd te upgraden). Met jouw Apple iPad heb je toegang tot de App Store, waar je de keuze hebt uit honderdduizenden applicaties en leuke programma's om te downloaden. 

Het verschil tussen een refurbished en een tweedehands iPad mini

Er bestaat veel onduidelijkheid over wat nou precies het verschil is tussen een refurbished iPad mini en een tweedehands iPad mini. Het verschil maken wij voor u inzichtelijk in onderstaande tabel:

Tweedehands iPad mini 2 Refurbished iPad mini 2
Is de iPad mini 2 gebruikt? Ja Ja
Is de iPad mini 2 nagekeken en schoongemaakt? Nee Ja
Kans op mankementen Sterk aanwezig Klein
Garantie Geen 1 jaar

Bestel uw refurbished iPad mini 2 online bij Planet Refurbished

U kunt de iPad mini 2 van uw keuze heel gemakkelijk online bestellen. Selecteer de iPad mini 2 van uw keuze en voeg deze toe aan de winkelmand. Vul uw gegevens in en kies uit één van de volgende betaalmethoden: iDeal, Bancontact, PayPal, Bitcoin, Visa, MasterCard. Nadat uw betaling is ontvangen, verwerken wij de bestelling en ontvangt u uw iPad mini 2 binnen de genoemde verzendtijd. Heeft u nog vragen over het bestellen van een iPad mini 2 via Planet Refurbished? Neem dan contact met ons op via de live chat of via het nummer 085 4867 167.