085 4867 167

Refurbished iPhone 4S los kopen

Refurbished iPhone 4S

Koop een iPhone 4s als los toestel voor de laagste prijs. Bij Planet Refurbished kunt u een refurbished iPhone 4s als los toestel kopen, zodat u niet de nieuwprijs hoeft te betalen. Een gereviseerde iPhone 4s is veel goedkoper dan een nieuwe, maar heeft wel dezelfde kwaliteit.

 • Altijd een nieuwe batterij
 • Altijd voorzien van een nieuwe behuizing en scherm, dus krasvrij
 • Los toestel, Simlockvrij
 • Op alle refurbished iPhones, 2 jaar garantie
 • Gratis retourneren binnen 14 dgn

Wat is een refurbished iPhone 4S?

Een refurbished iPhone 4S heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als een nieuw toestel. Een refurbished iPhone 4S is een model dat gebruikt is, maar naar de fabriek is gestuurd vanwege eventuele beschadigingen. In de fabriek is het toestel nauwkeurig nagekeken door experts. Zij maken de iPhone 4S schoon en repareren de smartphone door alle defecte onderdelen te vervangen door nieuwe onderdelen. Hierdoor is de iPhone 4S na reparatie zo goed als nieuw. Verder zijn alle toestellen bij Planet Refurbished simlock vrij waardoor de iPhone 4S als los toestel verkocht kant worden en direct klaar is voor gebruik.

Kleur Geheugen
Zwart 16 GB
Wit 32 GB

De verschillen tussen een refurbished iPhone en een tweedehands iPhone

Een refurbished iPhone is, net als een tweedehands iPhone, gebruikt. Een refurbished iPhone biedt u echter meer zekerheid over het goed functioneren van de smartphone. Een gereviseerde iPhone is vaak een iPhone welke voor reparatie is teruggestuurd naar de fabriek. Hier wordt de iPhone volledig schoongemaakt en worden mankementen of defecten gerepareerd. Na de reparatie is de iPhone weer zo goed als nieuw. Bovendien krijgt u bij ons tot 2 jaar garantie, zodat eventuele defecten zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Tweedehands iPhone 4s Refurbished iPhone 4s
Gebruikte smartphone Ja Ja
Schoongemaakt en gerepareerd Nee Ja
Mankementen Onbekend Nee
Garantie Nee tot 2 jaar

Kenmerken van de iPhone 4s

De iPhone 4s is de opvolger van de iPhone 4. Het design is grotendeels gelijk gebleven, maar de iPhone 4s is voorzien van een snellere grafische chip, betere camera’s, een langere accuduur en verbeterde processoren.

Waarom een refurbished iPhone 4s los kopen?

Apple producten zijn van zeer hoge kwaliteit en staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. U kunt een refurbished iPhone 4s los kopen via onze webshop en laten onderhouden in een van onze partnerwinkels van Smartphone Repair in Amsterdam of Amstelveen. Planet Refurbished biedt u bovendien een uitstekende service:

 • 2 jaar garantie op uw refurbished iPhone 4s
 • Gratis retourneren binnen 14 dagen
 • Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Koopt u de iPhone 4s al los toestel bij Planet Refurbished, dan heeft u de keuze uit de kleuren wit of zwart. Wij verdelen de smartphones in drie categorieën die zijn gebaseerd op de conditie van de iPhone. In het onderstaande overzicht bekijkt u de mogelijkheden.

Uw refurbished iPhone 4s los kopen bij Planet Refurbished

Heeft u een refurbished iPhone 4s gekozen? Bestel deze dan direct via onze webshop:

 • Selecteer de iPhone van uw keuze
 • Plaats de refurbished iPhone in uw winkelmand
 • Vul uw gegevens in
 • Betaal via iDeal, BanContact, creditcard, PayPal of Bitcoin

Wanneer u de refurbished iPhone vandaag uit voorraad voor 17.00 uur bestelt, bezorgen we deze morgen al. Wilt u meer weten over een refurbished iPhone 4S kopen bij Planet Refurbished? Neem dan telefonisch contact met ons op middels de live chat of via telefoonnummer 085 4867 167.