085 4867 167

Conditie

Technisch altijd in orde

Al onze devices moeten technisch gewoon helemaal in orde zijn. Daarom worden ze in onze inspectie door onze gecertificeerde monteurs op verschillende punten gecontroleerd. Elke functie wordt gecontroleerd, zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Elke vorm van software en hardware is door ons gecontroleerd of met originele onderdelen vervangen. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten.

2ND (zo goed als nieuw)

  • 1 jaar garantie
  • handset only
Een 2ND iPhone is een refurbished iPhone die enkel bestaat uit originele Apple onderdelen. Dit betekent dat een 2ND iPhone is vernieuwd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Alle toestellen zijn gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 1 jaar garantie. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je iPhone net zo goed functioneert als een nieuwe iPhone. Je bent alleen veel goedkoper uit. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Een 2ND iPhone is daarom een duurzame en slimme keuze! Een 2ND iPhone bevat mogelijk lichte gebruikerssporen. Deze toestellen zijn niet voorzien van een power adapter en USB-laadkabel.RENEWD 
(als nieuw) 

  • 2 jaar garantie 
  • power adapter
  • usb-laadkabel

Renewd reviseert iPhones tot de hoogste standaarden en krasvrij zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Deze refurbished iPhones zijn gecontroleerd, getest en waar nodig voorzien van nieuwe originele Apple onderdelen. Het scherm van een Renewd iPhone is vervangen. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Om de software hoef jij je dus niet druk te maken. Geef een iPhone een tweede leven en maak een duurzame keuze voor Renewd. Deze toestellen zijn tevens voorzien van een power adapter en USB-laadkabel.