020-2613497

Bestelling retourneren

Bestelling per post retourneren of persoonlijk afleveren in een van onze winkels.

Elk device wordt door ons op alle punten gecontroleerd. Dankzij deze inspectie heeft ieder toestel weer de levensduur en kwaliteit van nieuw. Wij staan hierdoor garant voor het leveren van kwaliteit. Mocht jouw device onverhoopt defect zijn, dan kun je er zeker van zijn wij het voor je oplossen. Je krijgt bij ons altijd garantie. Defecten die ontstaan bij normaal gebruik lossen wij altijd op. Vul onderstaand retourformulier en mail deze naar info@planetrefurbished.nl je krijgt dan binnen 24 uur een inhoudelijke reactie. Als je in een van onze winkels langs komt dan neem je ook het ingevulde retourformulier mee en natuurlijk ook de kassabon. Als je het device per post op wilt sturen dan voeg je het retourformulier en kopie kassabon bij aan de post verzending. Wij zorgen voor de rest.

Voeg het RETOURFORMULIER toe.

Belangrijke informatie
Lees het onderstaande goed door voor het opsturen. 

  1. Maak zonodig een backup (software).
  2. Herstel naar fabrieksinstellingen.
  3. Verwijder diensten zoals iCloud.
  4. Voeg bij de zending je factuur toe.
  5. Voeg productverpakking en accessoires toe.
  6. Download het retourformulier en vul deze volledig in.

Retouradres:
Planet Refurbished
Editiestraat 5
1321NG Almere

Reparatie bij een defect
Als het device normaal gebruikt wordt dan blijft alles gewoon werken en gaat het niet kapot. Mocht dit wel het geval zijn dan zorgen wij ervoor dat je op zeer korte termijn een nieuw toestel ontvangt. Wij rekenen geen kosten voor reparaties welke binnen de garantie vallen.

Niet alle reparaties vallen onder de garantievoorwaarden. Defecten die ontstaan door een val, stoot of vocht zijn hier voorbeelden van. Wij kunnen dit soort schades prima oplossen in onze SmartphoneRepair winkels. Onze gecertificeerde monteurs gaan opzoek naar het problemen en komen dan met een reparatievoorstel. Meer informatie is terug te vinden op onze pagina garantievoorwaarden.

Herroepen
Mocht je niet tevreden zijn over jouw aankoop en wil je een van onze producten ruilen of retourneren? Dat kan binnen een termijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in vanaf het moment je het product in ontvangst hebt genomen. Meer informatie is terug te vinden op de pagina herroepingsrecht.

Voor telefonische ondersteuning bel met onze klantenservice op nummer: 06 47250717