020-2613497

refurbished iPad Air 2 kopen

Refurbished iPad Air 2 kopen

Met een refurbished iPad Air 2 profiteert u van alle voordelen van een nieuwe iPad Air 2, maar dan voor de allergoedkoopste prijs. Koop uw refurbished iPad Air 2 bij Planet Refurbished en profiteer van alle voordelen

  • Voor 17.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • 2 jaar garantie op alle refurbished iPads
  • De goedkoopste iPads

Waarom een refurbished iPad Air 2 kopen bij Planet Refurbished?

Planet Refurbished is een betrouwbare dealer in refurbished iPads. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de aankoop van een refurbished iPad Air 2, hebben wij naast onze webshop ook drie fysieke winkels. Deze winkels vindt u in Amsterdam, Hilversum en Amstelveen. Daarnaast bieden wij u een zeer goede service:

  • Bestel voor 17.00 uur en ontvang uw iPad Air 2 morgen al thuis
  • U kunt uw iPad Air binnen 14 dagen gratis retourneren
  • U krijgt twee jaar garantie op uw refurbished iPad Air 2

Bij de aankoop van een iPad Air 2 kunt u kiezen uit de kleuren spacegrijs, goud en zilver. Daarnaast heeft u de keuze uit variaties met of zonder Cellular en een geheugen van 16GB, 64GB of 128GB. Tevens verdelen wij de iPads in vier verschillende categorieën op basis van de staat:

  • A-Grade (zo goed als nieuw)

Wat is een refurbished iPad?

Als u een refurbished iPad heeft gekocht, profiteert u van alle voordelen van een nieuwe iPad, maar met veel voordeel. Van duur naar duurzaam. Een refurbished iPad is een tablet welke al een leven heeft gehad maar die compleet schoongemaakt en gerepareerd is. Dit zijn vaak iPads die naar de fabriek zijn gestuurd vanwege mankementen. In de fabriek worden deze iPads compleet nagekeken en worden alle defecte of beschadigde onderdelen vervangen. Een refurbished iPad wordt in het Nederlands ook wel een gereviseerde iPad genoemd.

Over de iPad Air 2

De iPad Air 2 is de opvolger van de iPad Air en heeft een aantal belangrijke verbeteringen ten opzichte van de iPad Air 2, zoals;

  • Prachtig 9,7 inch-scherm met 2048 bij 1536 pixels
  • Dunne, maar stevige behuizing met kras bestendig glas
  • Krachtige Apple A8X-chip met 1,5GHz triplecore-processor
  • 16, 64 of 128GB aan opslagruimte voor je favoriete apps, games en multimedia
  • Twee camera’s met 8 en 1,2 megapixels
  • Flinke 7340 mAh-accu met een lange standby-tijd

Deze verbeterpunten maken de iPad Air nóg gebruiksvriendelijker dan de iPad4. De iPad Air is beschikbaar in drie verschillende kleuren: spacegrijs, goud en zilver.

Het verschil tussen een refurbished en een tweedehands iPad Air 2

Er bestaat veel onduidelijkheid over wat nou precies het verschil is tussen een refurbished iPad Air en een tweedehands iPad Air. Het verschil maken wij voor u inzichtelijk in onderstaande tabel:

Tweedehands iPad Air 2 Refurbished iPad Air 2
Is de iPad Air 2 gebruikt? Ja Ja
Is de iPad Air 2 nagekeken en schoongemaakt? Nee Ja
Kans op mankementen Sterk aanwezig Klein
Garantie Geen 1 jaar

Bestel uw refurbished iPad Air 2 online bij Planet Refurbished

U kunt de iPad Air 2 van uw keuze heel gemakkelijk online bestellen. Selecteer de iPad Air 2 van uw keuze en voeg deze toe aan de winkelmand. Vul uw gegevens in en kies uit één van de volgende betaalmethoden: iDeal, Bancontact, PayPal, Bitcoin, Visa, MasterCard. Nadat uw betaling is ontvangen, verwerken wij de bestelling en ontvangt u uw iPad Air 2 binnen de genoemde verzendtijd. Heeft u nog vragen over het bestellen van een iPad Air 2 via Planet Refurbished? Neem dan contact met ons op via de live chat of via het nummer 06 47250717.