020-2613497

Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Bij Planet Refuribished is het mogelijk om je online bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in een van onze winkels. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of persoonlijk advies te geven.

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is volgende dag in huis.
Voor 17:00 uur besteld en je hebt je bestelling op werkdagen de volgende dag al in huis. Geen zin om de hele dag op de postbode te moeten wachten? Geen probleem! Planet Refurbished werkt samen met PostNL.

Je ontvangt dus altijd een Track & Trace code, zodat je precies kunt zien op welk moment van de dag je pakketje bij jou afgeleverd wordt.

Levertijd op voorraad:

-Bestel voor 17:00 uur

      - Eerste bezorging op:
maandag dinsdag
dinsdag woensdag
woensdag donderdag
donderdag vrijdag
vrijdag zaterdag
zaterdag dinsdag
zondag dinsdag

 

Ben je onverwacht niet thuis? Dan wordt jouw pakketje (indien mogelijk) afgegeven bij de buren of de bezorger komt de volgende dag nog een keer langs. Wil je dat liever niet? Dan kun je ook jouw pakketje ook ophalen in 1 van onze shop-in-shops of bij een servicepunt van PostNL.

Gratis verzending(!)
Wij hanteren geen verzendkosten. Je betaalt dus niets extra’s om jouw bestelling te laten bezorgen. Dus ook niet als in België woont! En zelfs niet als jij jouw pakketje al de volgende dag aan huis bezorgd wilt hebben. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is altijd de volgende dag gratis thuisbezorgd.