020-2613497

Zakelijk

iPhone of iPad zakelijk kopen.

Laat u informeren naar de mogelijkheden voor zakelijke bestellingen voor iPhones of iPads zonder de nieuwprijs te betalen: een refurbished iPhone of iPad van Planet Refurbished heeft dezelfde kwaliteit als een nieuw device, maar is veel goedkoper. De iPhones en iPads zijn geïnspecteerd en gerepareerd en bevatten daardoor gegarandeerd geen mankementen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor een organisatie om hun werknemers bereikbaar te houden.

Planet Refurbished kan daarom zeker iets voor u betekenen. Wij bieden u het volgende:

  • Uw eigen accountmanager, dus één aanspreekpunt
  • Betalingen op factuurbasis
  • Uitgebreide garantievoorwaarden
  • Haal- en brengservice
  • Los toestel
  • Simlockvrij
  • Offertes zijn middels onderstaand formulier op aanvraag.
  • Goed voor de portemonnee en beter voor het milieu

Offerte vanaf 10 stuks.

De producten van Apple zijn gebruiksvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit. Voor een nieuwe iPhone betaalt u echter een hoge prijs. Een tweedehands iPhone is al veel goedkoper, maar het probleem hierbij is dat een tweedehands iPhone vaak (verborgen) gebreken heeft. Een refurbished iPhone kopen is daarom de perfecte oplossing!

Wij stellen op basis van uw wensen een passende offerte op. Deze hebben wij doorgaans binnen een aantal werkdagen verwerkt. Wilt u als bedrijf bijvoorbeeld zakelijk een refurbished iPhone kopen? Of meerdere refurbished iPads? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen vanaf 10 stuks of meer.

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die volledig is gereinigd en gerepareerd. U heeft dus een goed functionerende iPhone die zo goed als nieuw is; en dat voor de laagste prijs. Bovendien krijgt u tot twee jaar garantie op een refurbished iPhone.

iPhone zakelijk kopen

iPad zakelijk kopen

Zakelijke offerte van Planet Refurbished

Planet Refurbished is specialist in B2B verkoop van refurbished iPhones en iPads. U kunt via onderstaand formulier een passende offerte opvragen.

Uw naam*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Uw vraag*