085 4867 167

Veiligheid & Privacy

Dit is de website van Planet Refurbished.

Ons bedrijfsadres en tevens postadres is:

Planet Refurbished B.V.
IJburglaan 1281
1087 GJ Amsterdam

Kamer van Koophandel: 66936888.
B.T.W.-nummer: NL856759855.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen je domeinnaam en niet je e-mailadres

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  • Je domeinnaam, maar niet je e-mailadres, als je een bezoek brengt aan onze webpagina.
  • Jouw e-mailadres als je boodschappen/vragen plaatst op deze website.
  • Jouw e-mailadres als je dit aan ons communiceert.
  • De domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan.
  • Informatie welke vrijwillig verstrekt wordt bijvoorbeeld; jouw naam en e-mail adres bij site registratie, jouw NAW-gegevens en telefoonnummer bij het plaatsen van een bestelling. Wij gebruiken deze gegevens voor het afhandelen van jouw bestelling.

Wij hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet

VEILIGHEID
Voor informatie welke ontvangen of overdragen wordt, zoals financiële informatie, gebruiken wij een SSL beveiligde server. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld middels het groene slotje in de browser.

Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid?

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt je contact met ons opnemen

  • Per email: info@planetrefurbished.nl
  • Per telefoon: 085 4867 167
  • Per brief op dit adres: IJburglaan 1281 - 1087 GJ Amsterdam

Communicatie per e-mail
Als je in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kun je contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Wij kunnen de e-mailadressen van onze klanten doorgeven aan organisaties waarmee wij contractueel verbonden zijn en die producten of diensten aanbieden die je zouden kunnen interesseren. Als je wenst dat je e-mailadres niet meegedeeld wordt aan andere bedrijven of organisaties, gelieve ons te contacteren op het hierboven vermelde adres.

Je zult alleen de informatie ontvangen die je aangevraagd hebt, op het adres dat je ons meegedeeld hebt.

Ons bedrijf zal alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je on-line geplaatst hebt.

Indien je geen reclame van ons wenst te ontvangen via post, telefoon of e-mail, kun je ons dat laten weten op het hierboven vermelde adres.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met je opnemen alvorens je gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om je op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om je uitdrukkelijke toestemming te vragen om je persoonsgegevens te gebruiken voor nieuwe doeleinden.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als je toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.